Contact

Mijn praktijk is gevestigd in de grote monumentale Zeeuwse schuur op het terrein van Buitenplaats Weelzicht in Schuddebeurs.

De praktijk is prima bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeermogelijkheid op de parkeerplaats naast het weiland tegenover de schuur.

Ook stoppen er bussen op tien tot vijftien minuten loopafstand van de buitenplaats (halte Dorp Schuddebeurs of halte Roterijdijk).

Afspraken kunnen worden gemaakt via de mail, telefonisch of WhatsApp. Bel of mail ook gerust wanneer je vragen hebt of wat meer informatie wilt hebben.

therapie-schuddebeurs-zeeland

Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, kun je de voicemail inspreken en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.
De praktijk is niet rolstoeltoegankelijk, maar we kunnen altijd kijken naar andere mogelijkheden voor behandeling.

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Via de mail is de afspraak pas geannuleerd als je bericht terug hebt ontvangen. Bij het niet afzeggen of bij het afzeggen op de dag van de afspraak zelf, kan ik de voorgenomen behandeling in rekening brengen. Dit geldt ook in geval van ziekte. De verzekering vergoedt dit niet.

Het Behandelpunt
Zuiddijk 2
4317 NC
Noordgouwe
T: 06 2485 6222
E: info@behandelpunt.nl

BIG registratie: 19058281904
NBVH: 21056
RBCZ: 230343R
KvK: 60512954


 

massage-schouwen-duiveland-noordgouwe
psychosomatische-fysiotherapie-schouwen-duiveland-zeeland